Whatelse er et univers fyldt med lækre brands og eksklusive produkter til særpriser. Som medlem får du endnu højere besparelser, et større udvalg af eksklusive brands og hurtig levering .

Nej. Medlemskab af Whatelse indeholder ingen bonusordning. Til gengæld kan vi netop derfor tilbyde dig endnu større besparelser på eksklusive mærkevarer. Det synes vi, er den absolut bedste bonusordning, man kan få .

Betaling kan ske via gængse betalingsmetoder som Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Mastercard, Maestro, MobilePay og Diners Club .

Fragt er gratis når der handles for mere end 1000 kr. Handler du for mindre, vil fragtprisen være 45 kr.

Værdibeviserne eller ordrebekræftelsen på en vare vil blive fremsendt inden for 24 timer efter betingelserne for handlen er opfyldt. For fysiske varer fremgår leveringstiden og -metoden af betingelserne på den pågældende kampagne.

Opstår der fejl eller problemer med dit indkøb, vil Whatelse hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte vores kundeservice på e-mail: support@whatelse.dk eller på tlf.: +45 70 20 05 90.

Som udgangspunkt har du som kunde 14 dages returret, når du handler på nettet. For fysiske varer gælder de 14 dage fra varens modtagelse og for værdibeviser løber fristen fra den dato, du modtager værdibeviset på mail. Se de fulde returregler i vores handelsbetingelser.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@whatelse.dk eller på tlf.: +45 70 20 05 90.