FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000 KR.

FAQ

Hvad er Whatelse?

Whatelse er et lukket univers fyldt med lækre brands og eksklusive produkter til særpriser. Som medlem får du højere besparelser, et større udvalg af eksklusive brands og hurtig levering.

Hvordan får jeg adgang?

Du tilmelder dig blot med din e-mailadresse. Det er gratis at blive medlem.

Hvorfor skal jeg registrere mig med en e-mail for at handle?

Grunden til at du kan nyde godt af alle de høje besparelser og eksklusive tilbud hos Whatelse er, at det er et lukket univers, hvor kun medlemmer har adgang. Medlemskabet er helt gratis og uden nogen forpligtelser. Som medlem af en lukket fordelsklub, kan du forvente at vores varesortiment hele tiden udvides med endnu flere high-end brands og produkter til endnu lavere priser.

Hvad får jeg adgang til?

Med et medlemskab af Whatelse får du adgang til en række eksklusive produkter inden for bolig, mode & livsstil, elektronik, madoplevelser og meget mere. Der er et fast sortiment af tidløse produkter og nye tidsbegrænsede trendvarer hver uge.

Optjener jeg bonus-point, når jeg handler?

Nej. Medlemskab af Whatelse indeholder ingen bonusordning. Til gengæld kan vi netop derfor tilbyde dig endnu større besparelser på eksklusive mærkevarer. Det synes vi, er den absolut bedste bonusordning, man kan få.

Hvordan kan jeg betale?

Betaling kan ske via gængse betalingsmetoder som Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Mastercard, Maestro, MobilePay og Diners Club.

Hvad koster fragt?

Fragt er gratis, når du handler for mere end 1000 kr. Handler du for mindre, vil fragtprisen være 45 kroner, med mindre andet fremgår af den enkelte kampagne. Fragt er gratis for Whatelse Gold-medlemmer.

Hvor længe skal jeg vente på min vare?

Værdibeviserne eller ordrebekræftelsen på en vare vil blive fremsendt inden for 24 timer efter betingelserne for handlen er opfyldt. For fysiske varer fremgår leveringstiden og fragtpriser af betingelserne på den pågældende kampagne.

Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en defekt vare?

Opstår der fejl eller problemer med dit indkøb, vil Whatelse hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte vores kundeservice på e-mail: [email protected] eller på tlf.: +45 70 20 05 90.

Kan jeg returnere et produkt?

Som udgangspunkt har du som kunde 14 dages returret, når du handler på nettet. For fysiske varer gælder de 14 dage fra varens modtagelse og for værdibeviser løber fristen fra den dato, du modtager værdibeviset på mail. Se de fulde returregler i vores handelsbetingelser.

Hvad er Whatelse Gold?

Whatelse Gold er dit abonnement til yderligere fordele. Med et Whatelse Gold-abonnement får du 10% i rabat oven i de i forvejen attraktive priser, gratis fragt og derudover særlige tilbud forbeholdt dig som abonnent. Første måned er gratis og koster derefter blot 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement, som derefter vil stoppes ved udgangen af den periode, der er betalt for. Den eneste undtagelse er de første 24 timer af dit medlemskab, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Det vil sige, at du i den første prøveperiode godt kan bestille nogle varer til Whatelse Gold-priser og dagen efter opsige dit medlemskab – men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte længere som medlem, så du kommer til at spare endnu mere.

Kan det betale sig for mig med Whatelse Gold?

Medlemskab er meningsfuldt for dig, hvis du med jævne mellemrum benytter dig af vores fantastiske tilbud. Du sparer 10% ekstra på samtlige af sidens produkter, hvilket vil sige, at du ved et køb på blot 1.000 kr. har tjent dit medlemskab hjem for en hel måned. Udover de ekstra 10% vil du også modtage eksklusive tilbud udelukkende forbeholdt dig som medlem.

Hvad gør jeg, hvis jeg har et spørgsmål, der ikke er svar på her?

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected] eller på tlf.: +45 70 20 05 90.

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Kurven er tom.

Whatelse

eksklusiv fordelsklub