FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000 KR.

Sommermadlavning med kvalitetsudstyr

Dansk sommergastronomi

Sommer i Danmark. Lyse aftener med en god flaske vin på middagsbordet under åben himmel og duften af grill. Saftige bøffer, friskfanget fisk og en sprød salat. Hjemmelavet koldskål med søde, danske jordbær. Den danske sommers mad er helt sin egen og vækker gode minder hos de fleste. Nedenfor kan du hente lidt inspiration til uundværligt udstyr til din sommermadlavning.

Overrask med hjemmelavet pizza

Når de nordiske sommermåneder viser sig fra deres bedste side, er det oplagt at tænde op i grillen og få det optimale ud af de milde aftentemperaturer. Opgradér udstyret med et kvalitetsserveringssæt fra HOLM, eller prøv noget anderledes og bag en lækker pizza på grillen med Apiza Pizzaovnen.

HOLM Grill

750  kr. / 600  kr.

SHOP NU

HOLM Serveringssæt

600  kr / 480  kr.

SHOP NU

Morsø Gaslighter

300  kr / 240  kr.

SHOP NU

Apiza Pizzaovn + Pizzaspade

1.299  kr./ 600  kr

SHOP NU

Steg, bag og servér med stil

Når de grillede grøntsager og den perfekt stegte bøf skal serveres, er det vigtigste naturligvis, at det smager godt. Men der er noget ekstraordinært over at kunne servere sine gastronomiske bedrifter i stegefade af Pillivuyt-kvalitet – og så føler man sig bare nemmere som en ægte grillmester iført et lækkert læderforklæde.

Pillivuyt Stegefad

399  kr. / 300  kr.

SHOP NU

Pillivuyt Toulouse Sæt 3

800  kr / 640  kr.

SHOP NU

Morsø Kniv & Spade

599  kr / 500  kr.

SHOP NU

Ørskov Gourmet Læderforklæde Sort

1.195  kr./ 900  kr

SHOP NU

Exceptionelt køkkenudstyr fra Fiskars

Fiskars tror på, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Derfor designer de produkter, der gør det muligt for dig at nyde livets mest smagfulde øjeblikke. Fiskars udstyr er nemt at bruge, nemt at gøre rent, nemt at opbevare – og nemt at holde af.

Fiskars Norden Grillpande

1.299  kr. / 720  kr.

SHOP NU

Fiskars All Steel Sauterpande

899  kr / 550  kr.

SHOP NU

Fiskars Norden Gryde 3,0 Liter

1200  kr / 960  kr.

SHOP NU

Fiskars Hard Face Kasserolle 1,8 L

599  kr./ 500  kr

SHOP NU

Der er intet, der kan ødelægge et stykke lækkert kød fra grillen som en sløv, uskarp kniv. Fiskars producerer kvalitetsknive, der giver dig perfekt kontrol og glider gennem selv de sejeste bøffer med lethed.

Fiskars Norr Asiatisk urtekniv 12cm

299  kr. / 200  kr.

SHOP NU

Fiskars Norden Filetkniv

1.100  kr / 520  kr.

SHOP NU

Fiskars Royal 2 dele knivsæt

899  kr / 360  kr.

SHOP NU

Fiskars Royal santokukniv, 17 cm

549  kr./ 240  kr

SHOP NU

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Kurven er tom.

Whatelse

eksklusiv fordelsklub