FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000 KR.

Kølige drinks til de varme sommerdage

Sommersolen begynder så småt at kaste sine varme stråler ned over Danmark. Det betyder højsæson for afkølning i alle dens former: ventilatorer og blæsere på kontoret, brusende havvand på strandene, store is fra kiosken – og en lækker sommerdrink på terrassen.

Den danske sommer er fantastisk af mange årsager. Én af dem er, at der findes masser af boblende, forfriskende drinks, der passer perfekt til en afslappende eftermiddag derhjemme, i parken eller på picnic med vennerne. Hvad med fx at nyde en danskproduceret kvalitetsvodka mixet med en koldbrygget, økologisk iste?

Vodka Bornholm & Maté Maté

Vodka Bornholm er en danskproduceret, økologisk vodka, der er lavet på kildevand og økologisk hvede og er filtreret gennem den to milliarder år gamle Kongegranit – også kaldet Blå Rønne granit – på Bornholm. Vodkaen er blid og rund i smagen, hvilket gør, at den sagtens kan nydes rent. Den er hældt på en flot champagneflaske, der viser, at der er tale om en såkaldt Premium Vodka – en flaske der kan måle sig med de allerbedste.

Maté Maté fra Nørrebrew er en koldbrygget, økologisk iste lavet på brasiliansk yerba maté, der er kendt for sin forfriskende smag og en naturligt opkvikkende effekt. Yerba maté har nemlig et naturligt højt indhold af koffein, der gennem generationer er blevet brugt til bl.a. te og naturmedicin. Afkølet og blandet med citron, lime, lidt sukker og brus bliver den lidt bitre sydamerikanske drik til et dejligt friskt og langt sundere alternativ til syntetiske energidrikke.

Sammen er Vodka Bornholm og Maté Maté de perfekte makkere i en afkølende sommerdrink med en god portion is.

Vodka Bornholm inkl. 6 flasker Maté Maté

469 kr / 349 kr

Orrefors Street Old Fashion 27 CL

250 kr / 200 kr

Orrefors City OF 4P 25 CL

599 kr / 479 kr

Orrefors City Highball 4P 37 CL

599 kr / 479 kr

Sommerlig rosé og populær prosecco

Rosévin er en vaskeægte sommerklassiker og smager bare bedst, når den nydes afkølet og i dejligt solskinsvejr. Lige nu finder du flere bud på friske roséer til enhver smag i vores kollektion, du kan finde nedenfor.

Prosecco er blevet enormt populært som ingrediens i sommerfavoritten Aperol Spritz. Men der er masser af andre muligheder med de forfriskende bobler. Prøv fx:

Raspberry Limoncello Prosecco

  • 3 dele Prosecco
  • 1 del Limoncello
  • Frosne hindbær
  • Frisk mynte

Mix de flydende ingredienser sammen og servér dem over et par frosne hindbær og to blade frisk mynte. Alternativt kan du naturligvis også nyde en kvalitetsprosecco som den fra De Stefani helt for sig selv.

Orrefors More Vin 4P 44 CL

350 kr / 280 kr

Rosévine til sommerdagene

Priser fra: 200 kr

Iittala Ultima Thule til mousserende vin

1049 kr / 720 kr

5 flasker De Stefani prosecco

954 kr / 599 kr

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Kurven er tom.

Whatelse

eksklusiv fordelsklub