FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000 KR.

Ure i tidløst design og kompromisløs kvalitet

Det helt rigtige ur

Et ur er ikke bare et ur. Det rigtige ur kan nærmest fungere som en integreret del af dig selv, og du kan føle dig nærmest nøgen, hvis du kommer afsted uden. Det rigtige ur er et udtryk for netop din personlige stil, og det er af en sådan kvalitet, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte det ud de næste mange, mange år. Find det helt rigtige ur for dig i vores store kollektion.

Gucci

Det italienske modehus Gucci er indbegrebet af kompromisløs kvalitet – og deres ure er ingen undtagelse. Med et Gucci ur om håndleddet får du de bedste elementer af italiensk design og schweizisk urværk. Fuldfør din personlige stil med et ikonisk Gucci ur, som du kan have mange år ud i fremtiden.

Dameur – G-Timeless Black Stainless Steel

6.950  kr. / 5.099  kr.

SHOP NU

Herreur – G-Timeless Silver Dial

13.150  kr / 8.999  kr.

SHOP NU

Herreur – Gucci 126 G-Timeless

7.950  kr./ 5.945  kr

SHOP NU

Certina

Pålideligt, præcist og innovativt. Certina har i over 130 år været et af de foretrukne mærker for urkendere, både fordi det er garant for schweizisk præcision og håndværk, men også fordi Certina formår at kombinere den bedste kvalitet og et tidløst design med en fornuftig pris. Der er strenge krav om holdbarhed til ethvert ur, der produceres, for at de alle kan leve op til den prestigefyldte label ”Swiss made”.

Dameur – DS Spel Round Quartz Diamond

6.950  kr. / 5.099  kr.

SHOP NU

Herreur – DS 1 Sølvfarvet/Stål

5.100  kr / 3.825  kr.

SHOP NU

Herreur – G-Timeless Silver Dial

5.100  kr / 3.825  kr.

SHOP NU

Herreur – DS Action Diver

15.000  kr./ 11.000  kr

SHOP NU

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Kurven er tom.

Whatelse

eksklusiv fordelsklub